×
×

In deze rol werk je binnen het R&D-team aan machine-, productie- en productverbeteringen alsook de ontwikkeling van nieuwe machines. Je komt te werken in een jong dynamisch multidisciplinair R&D-team, waarin je verantwoordelijk bent voor:

Dit ben jij

Contour Fine Tooling verwerkt, als enige diamantslijperij in Nederland, industriële diamanten tot hightech gereedschappen voor de optische industrie. Onze firma levert aan internationale klanten en draagt bij aan technische ontwikkelingen en innovatieve projecten over de hele wereld. Contour Fine Tooling maakt deel uit van een internationale holding, de Diamond Tools Group. We hebben productievestigingen in Engeland, Brazilië, USA, China, Japan, België en Nederland.

Hoe tof is het bij te dragen aan het mogelijk maken van fotonische chips? Of aan beter zicht voor iedereen? Onze tools worden gebruikt voor de ontwikkeling van mobiele telefoons, computerchips, dashboard displays, wetenschappelijke ruimtevaartprojecten en voor het maken van brillenglazen, contact- en implantaatlenzen?!

Op onze locatie in Valkenswaard zorgt het R&D-team ervoor, dat we de grenzen van het diamant slijpen blijven verleggen. Het gaat hierbij om precisie-bewerkingen (op nanometer- schaal) van het hardste natuurlijke materiaal ter wereld. Dit vergt aanzienlijke technische uitdagingen die R&D dagelijks trotseert.

Dit bieden wij jou:

In deze rol werk je binnen het R&D-team aan machine-, productie- en productverbeteringen alsook de ontwikkeling van nieuwe machines. Je komt te werken in een jong dynamisch multidisciplinair R&D-team, waarin je verantwoordelijk bent voor:

Ben jij de verborgen diamant die bij ons komt ‘shinen’?

In deze afwisselende rol is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en dus ook te laten zien binnen onze organisatie. Het ene moment ben je volop bezig met het ontwerp van een nieuwe kracht-gestuurde slijpmachine, vervolgens ben je samen met een operator de oorzaak van een storing aan het vinden, en deze te verhelpen en daarna ‘teams’ je even met je collega in de UK om te overleggen over jouw nieuwe ontwerp. In de dagelijkse scrum meeting worden prioriteiten afgestemd zodat er voldoende tijd is om aan vernieuwende projecten te werken.

Klaar voor je nieuwe start?!

Vragen of meer weten?

Interesse in deze job? Stuur dan je motivatiebrief met c.v. naar: personeel@contour-diamonds.nl

Apply now

Do you want to work for the world market leader in diamond precision tooling?